Rekurzeme.lv ARHĪVS

Pastāv septiņi iespējamie varianti Lejaskurzemes novadu čempionāta noslēgumam

Pastāv septiņi iespējamie varianti Lejaskurzemes novadu čempionāta noslēgumam

Sestdien, 28. martā, ar četrām spēlēm Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē noslēgsies Lejaskurzemes novadu čempionāts telpu futbolā. Intriga cīņā par čempiona titulu ir liela, jo kopumā ir septiņi variantu, kā turnīrs varētu noslēgties.

Sestdien pulksten 11 spēlēs “Priekule” un “Cīrava”, pulksten 12 tiksies “Vaiņode” un “Rokasbirzs”, pulksten 13 spēkiem mērosies “Vaiņode” un “Cīrava”, bet pulksten 14 – “Priekule” un “Rokasbirzs”, pēc tam būs apbalvošana, informē čempionāta galvenais tiesnesis Guntars Sermelis.

Viņš norāda, ka, gaidot čempionātā pēdējo kārtu, situācija ir kutelīga, jo kopumā ir pat septiņi varianti, kā komandas varētu sarindoties čempionāta noslēgumā. Daudz kas turnīra iespējamo atrisinājumu jau iezīmēs sestdienas pirmajā spēlē, kad tiksies “Priekule” un “Cīrava”, jo abas komandas ir pretendentes uz zelta medaļām. Uz augstākā kaluma godalgām kandidē arī “Pāvilostas” futbolisti.

Turnīra tabulas kopvērtējumā pagaidām ar 26 punktiem vadībā ir “Pāvilosta” un “Rucava”, 23 punkti ir “Priekules” kontā, bet “Cīrava” tikusi pie 22 punktiem. Abām šīm komandām pēdējā kārtā ir pa divām spēlēm, turklāt jau pieminētais savstarpējais mačs. 22 punkti ir arī “Dunalkai”, bet tā savas spēles jau izspēlējusi. Tālāk seko “Durbe” (14), “Rokasbirzs” (8) un “Vaiņode” (6). “Ja “Cīrava” abas spēles uzvarēs, tad tā būs pirmajā vietā,” vienu no iespējamiem variantiem min G. Sermelis.

21. martā Vaiņodē čempionāta priekšpēdējā kārtā tika fiksēti šādi rezultāti: “Durbe” un “Dunalka” 2:6, “Rucava” un “Durbe” 4:4, “Vaiņode” un “Dunalka” 3:3, “Rucava” un “Pāvilosta” 3:5, “Vaiņode” un “Pāvilosta” 2:4.

Turnīra tabulu skatīt šeit.