Rekurzeme.lv ARHĪVS

FOTO: "Priekule" kļūst par Lejaskurzemes novadu čempioni telpu futbolā

FOTO: "Priekule" kļūst par Lejaskurzemes novadu čempioni telpu futbolā

PAPILDINĀTS AR BILDĒM. Ar "Priekules" futbolistu triumfu sestdien, 28. martā, Priekules daudzfunkcionālajā sporta hallē finišēja Lejaskurzemes novadu čempionāts telpu futbolā. Sudraba medaļas ieguva "Pāvilosta", bet bronzas medaļas tika "Rucavai". Bez medaļām bija jāsamierinās cīravniekiem, kas pēdējā kārtā abas spēles zaudēja.

Dienas pirmajā spēlē tikās divas zelta medaļu pretendentes "Priekule" un "Cīrava". Ar 4:1 pārāki bija priekulnieki. "Priekulei" pa diviem vārtiem katrs guva Jānis Tomass un Darijus Šķimelis, bet "Cīravai" mača beigās goda vārtus guva Helvijs Vīgriezis.

"Vaiņodes" futbolisti ar 2:1 uzvarēja "Rokasbirzi". "Vaiņodei" katrs pa vieniem vārtiem guva Rihards Plūme un Rolands Haļuta. Savukārt "Rokasbirzij" izcēlās Henrijs Lagzdiņš.

Pēc tam "Vaiņode" bija pārāka arī par "Cīravu", uzvarot ar 3:1. "Vaiņodei" divus vārtus guva Arturs Blumbergs, bet vienus iesita Dāvids Progulbickis. "Cīravai" vārtus guva Tarvids Sandžers.

Čempionāta noslēgumā "Priekule" ar 8:1 sagrāva "Rokasbirzi". Ar pieciem vārtiem priekulniekiem zibeņoja Arturs Stauga, divus guva D. Šķimelis, bet vienus Didzis Puters. "Rokasbirzij" vienīgos vārtus guva H. Lagzdiņš.

Par čempionāta labāko vārtsargu atzina priekulnieku Emīlu Rubezi, bet par vērtīgāko spēlētāju sumināja D. Šķimeli. Par čempionāta labāko vārtu guvēju ar 20 gūtajiem vārtiem kļuva "Dunalkas" futbolists Kristaps Pūce, otrais bija "Dunalkas" futbolists Jānis Stonis (16), bet trešais - pāvilostnieks Ivars Horns (15), tālāk sekoja durbenieks Aivars Tapiņš (14), pāvilostnieks Intars Reingolds un rucavnieks Kaspars Liebuss (abiem pa 13).

Noslēguma tabula
1. "Priekule" - 29 punkti
2. "Pāvilosta" - 26
3. "Rucava" - 26
4. "Cīrava" - 22
5. "Dunalka" - 22
6. "Durbe" - 14
7. "Vaiņode" - 12
8. "Rokasbirzs" - 8

Vairāk par čempionāta noslēgumu lasiet "Kursas Laika" 30. marta numurā!