Rekurzeme.lv ARHĪVS

Viasms.lv – izdevīga aizņemšanās

Rihards Gruduls

2015. gada 24. aprīlis 00:00

85
Viasms.lv – izdevīga aizņemšanās

Vai kādreiz gadījies, kad kādam kārotam pirkumam nepietiek naudas un tā iegāde jāatliek? Vai gadījies, kad līdz algas dienai nākas gaidīt vēl nedēļu, bet nauda nepieciešama uzreiz? Ja uz kādu no šiem jautājumiem atbilde ir apstiprinoša, tad zini, ka visām šīm situācijām ir risinājums. Šis risinājums ir ātrais kredīts internetā. 

Viasms.lv ir aizdevējs, pie kura ātrais kredīts ir sevišķi izdevīgs. Pie šī aizdevēja klients var izvēlēties divus aizdevumu veidus. Viens ir – „Aizdevums līdz algai”, bet otrs ir „Naudas kredīts”. Abi šie aizdevumi ir pieejami ikvienam Latvijas Republikas pilsonim, kurš ir vecumā no 20 līdz 70 gadiem bez kavētiem kredītmaksājumiem vai līgumsaistību pārkāpumiem. 

Ja vēlēsies aizņemties aizdevumu līdz algai, tas nozīmē, ka pirmo aizdevumu varēsi paņemt līdz 200 eiro, otro aizdevumu varēsi paņemt līdz 300 eiro, taču trešo aizdevumu varēsi paņemt līdz pat 500 eiro. Ātrais kredīts šādā gadījumā būs jāatmaksā 30 dienu laikā, taču, ja naudu šajā laikā nav iespējams atmaksāt, tad termiņu var pagarināt līdz pat 7, 14 vai 30 dienām. 

Savukārt, ja vēlies paņemt lielāku naudas kredītu, kas būtu līdz pat 1500 eiro un varētu būt lielisks risinājums brīžos, kad nepieciešama nauda nozīmīgākiem dzīves plāniem, tad arī šāds ātrais kredīts ir pieejams teju ikvienam. Lai aizņemšanās process būtu ērtāks, viasms.lv piedāvā klientiem saskaņot savas finansiālās iespējas ar ikmēneša maksājumu apjomu, sadalot kopējo līguma summu vienādos maksājumos laika periodā no 3 līdz pat 12 mēnešiem. Tas nozīmē, ka atkarībā no taviem ienākumiem, tev būs iespējams balansēt ar saviem kredīta maksājumiem, lai tos mierīgi varētu atdot tādos apmēros, ka klientam ir pa spēkam. 

Viasms.lv klientiem nāk pretī arī ar to, ka ātrais kredīts pie viņiem ir noformējams teju jebkurā diennakts laikā. Sazināties ar apkalpošanas daļu klientam ir iespējams katru darba dienu līdz pat desmitiem vakarā, kā arī iespējams saņemt kredītu brīvdienās. Tas nozīmē, ka jebkurā laikā, kad tev nepieciešama nauda, tu īsā laika periodā pie tās vari arī tikt.